Εμ τελείωσα 1η σεζόν Vikings και μπήκα δυναμικά στον δεύτερο κύκλο.
E νομίζω ύστερα από 5 επ. (της 1ης σεζόν εννοείται) ήρθε ο καιρός μου να σχολιάσω,
Οκ, δεν μπορώ να πω πωρώθηκα, αφού σκέφτομαι να ξεπετάξω την πρώτη σεζόν απόψε
αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρω.
Ράγκναρ: Ωραίος, πολύ ωραίος , νομίζω του Τράβις του ζουμάρουν τα μάτια και φαίνονται έτσι φωτεινά γαλάζια κάθε φορά;! Ή είναι ιδέα μου , πάντως κουκλί, Του ταιριάζει ο ρόλος
Λαγκέρθα: Εμ, τι να πω, ότι μπορεί κάνει για να υπερασπιστεί τον άντρα της τον οποίο λατρεύει, και τα παιδιά της. Οκ καλή πολεμίστρια, γυναίκα και σύζυγος αλλά μέχρι εκεί, Δεν με τρελαίνει περισσότερο.
Ρόλο: Οκ εδώ υποκλίνομαι, (Gwaine from Camelot of course μην ξεχνιόμαστε) αυτόν τον άντρα τον λατρεύω/αγαπάω και τον μισώ ταυτόχρονα. Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας του εκεί μέσα, Κάτι μου λέει πως ίσως τον σιχαθώ περισσότερο αλλά μετά θα ξαναλλάξω γνώμη ως γνωστόν.:inlove:
Φλόκι: Ρε τούτος μου θυμίζει τον Τρελαντώνη σε κάποια σημεία απ'το Καφέ της Χαράς, πολύ φάση έχει.
Άθλεσταν: Τι γλυκός που είναι ο ιερέας μωρέ, τι φατσούλα, Επίσης μ'αρέσει η σχέση μεταξύ αυτού και του Ράγκναρ έτσι όπως εξελίσσεται σε κάθε επ.:inlove: Τους σιπάρω άγρια ομολογώ.
Έαρλ/Κόμη: Πάνε ΨΌΦΑ δεν σ'αντέχει άλλο ο οργανισμός μου δηλαδή! Έλεος!
Σίγκι: Δεν την έχω ψυχολογήσει ακόμα τούτη, πολύ της κολλάει ο άλλος όμως (Ρόλο), Φτου! Καμιά πιο μικρή για τα μέτρα του δεν υπήρχε ;! Τον περνά 10 χρόνια.
Συνεχίζω το εργάκι φαίνεται ενδιαφέρον.
εντιτ: Εν τω μεταξύ γίνεται αναφορά συνέχεια σε Θωρ, Όντιν και Λόκι και κάθε τρεις και λίγο είμαι έτσι και λέω:
"Τώρα θα πεταχτεί από πουθενά (ο Χίντλεστον, Χερμσγουρθ, Χοπκινς) τώρα θα πεταχτεί!"
αλλά δεν πετάγεται ποτέ.

Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό πάντως το απολαμβάνω, μέχρι αύριο θα 'χω βγάλει την 1η σεζόν,
ίσως μπω κι στην 2η αλλά προτιμώ να κάνω κανά μπρέικ
Τα μάτια του Ράγκναρ λάμπουν όπως κι του Θωρ στις ταινίες, μήπως είναι κανάς God κι αυτός κι δεν τον ξέρει;
Ρόλο: Με χάλασε που διάλεξε τη μάνα αντί για την κόρη του Κόμη, δηλαδή ρε μανάρι μου, Φτού σου!
Φλόκι: Καλά η τρέλα του ανθρώπου και τα χοροπηδητά του δεν παίζονται.
Αθλέσταν:

Τον ιερέα τον έχω βάλει μες στην καρδιά μου απλά. Όταν ρωτάει δε τι είναι το Ράγκναροκ τον λυπάμαι τον κακομοίρη έτσι όπως τον κοιτούν όλοι να πέσουν να τον φάνε.
Καλά μιλάμε τι γέλιο έριξα στο 1χ07 όπου ο Ρόλο έγινε Ρολφ ακά Χριστιανός,

Εν τω μεταξύ όταν σηκώθηκε όρθιος για να δεχτεί το αίτημα του βασιλιά ήμουν κάπως έτσι: :faintingcool: :faintingcool: Λέω, αυτός ;;!! Αυτός ποτέ δεν θα δεχόταν να γίνει Χριστιανός! Και μετά στο νερό, τι φάση, τον λατρεύω, Αλλά μου τα σκ@τωσε στο τέλος... Μα να πάει ενάντια στον αδελφό του, νομίζοντας πως έτσι θα πάει ψηλά, Αμ θα τα φας πολύ σύντομα τα μούτρα σου δεν το συζητώ... Αλλά εκεί θα είμαι εγώ πάλι για να σε εμψυχώσω. ::π:
Λάγκερθα: Ρε πολύ στεναχωρέθηκα με την πάρτη της, και το μωρό έχασε στην γέννα, και την κόρη μετά στην επιδημεία που ξέσπασε, κρίμα... Κι η μικρή να σκέφτεται τον ιερέα ταυτόχρονα, τι συγκίνησης. Έχασε κι η Σίγκι την κόρη της, δλδ κρίμα... :snif:
Καλά την αντροχορίστρα δεν την σχολιάζω, Θα συμφωνήσω με τον υιό,
"Ι hate you, this is discusting!" καλά τα λέει το μικρό... Άντε πάμε για 2ο κύκλο, λέω να το ξεκινήσω απόψε, αλλά έχουν άλλα προτεραιότητα προς το παρόν.
Πάντως μ'αρέσει, σκηνικά, κοστούμια, ερμηνείες, τοπία, μέρη, μουσική, τρέλα... : :inlove:: : :inlove::
Επίσης τώρα που τελείωσε και το spn, ξεκίνησα και τους αγαπημένους μου Σωματοφύλακες,
- 1χ01:
Ενδιαφέρον το πρώτο επ. αλλά υπήρχαν και κάποια σημεία που με ξενέρωσαν, Παντρεμένη η Κονστάνς, με αυτόν τον γλόμπο από που κι ως που;!:oO: Κι ο Ντ'Αντανιάν κολλημένος και ξάπλα με την Μυλαίδη;!:oO: What the f*** Δλδ συγγνώμη πως θα εξελιχθεί το ειδύλλιο εδώ;!

Κι ο Λουλουδοβίκος πολύ μαμάκιας μωρέ αδελφάκι μου,

ο Capaldi στον ρόλο του Αρμάνδου πολύ καλός, κρίμας που θα μας αφήσει για τον Ντόκτορα στην 2η σεζόν!

Οι κοριτσίστικες παρουσίες στον ρόλο της Άννας και της Κονστάνς ενδιαφέρουσες,

Καλά για τους Σωματοφύλακες δεν μιλώ:
Άραμις :inlove: Λίγο ο Pasqualino με ξενερώνει αλλά θα το συνηθίσω,

η Maimie McCoy ως Μυλαίδη πολύ badass , να την δω στη συνέχεια, αλλά το κόκκινο της πάει.

Φτηνά την γλύτωσε ο Άθως, δεν έφταιγε κιόλας, Κρίμα για την ξανθιά στο τέλος, η ομολογία όμως , επιμονή μέχρι τέλους,
Αγαπώ τον Άραμις !
Εγώ:
Αυτόν όλες τον αγαπάνε!

Εν τω μεταξύ αυτό το πράγμα να ξεκινώ διαφορετικές εκδοχές αυτής της ιστορίας, ταινίες, σειρές, και στην αρχή να λέω συνέχεια
ο Άραμις είναι στην εκκλησία και να τον βλέπω μετά σε γυναικείο bedroom ως άλλος Καζανόβας, ε ποτέ μου δεν το κατάλαβα, Και μου φοράς και τον σταυρό στο λαιμό, βλάσφημε ... Ερωτύλε

:inlove:
58.00 λεπτά παρακαλώ, Game of thrones, σκέτο, κάνεις διάλειμμα άνετα για ποπ-κορν...

- 1χ02:
Ήθελα να'ξερά πόσα χαστούκια ακόμα θα φάει ο Άραμις για τις γλυκές ατάκες που πετάει, αλλά κρίμα τον κακομοίρη τα λέει τόσο πετυχημένα,:inlove: αλλά το ειδύλλιο με την βασίλισσα που εξελίσσεται... Βρε ματάκια μου, καλά τα λέει ο άλλος, κατέβασε λίγο τα στάνταρ σου...

Πρώτη η Γκουινεβίρ (στο previous life ως Λάνσελοτ) , τώρα η Άννα, αμάν... Δεν είναι ελκυστική γυναίκα, κι ούτε γυναίκα με πάθος και βιαιότητα που σ'αρέσουν εσένα, είναι η Βασίλισσα, for God's Name, ... Αμάν!

Ωραία η αυτοθυσία/ρίσκο του Ντ'Αρνάνιαν, για να ανέβει στα μάτια των Σωματοφυλακών, αλλά αγαπητέ μου έλεος, πήγε η ψυχή μας στην κούλουρη...

Αυτή η Κονστάνς πότε θα αποδεσμευτεί απ'τον γλόμπο να τελειώνουμε, όλο πετάγεται σαν την πορδή πια.

Η Μιλαίδυ εξακολουθεί να είναι badass και μ'αρέσει, στα κόκκινα, αλλά τον μικρό που τον έχει του χεριού της δεν μ'αρέσει, θα μου πεις συνεργάζεται με τον άλλον... Να δούμε τι θα γίνει παρακάτω...
Και χθες είδα και το 1χ03, απλά λατρεύω τον Άραμις, Χριστέ μου, όποτε ανοίγει το στόμα του αυτός ο άνθρωπος είναι Παράδεισος, παίζει να είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θέλει να τον χαστουκίσει.
^Κώννα μου στείλε μου torrent για την Λευκή βασίλισσα, αλλά ξέρεις την εκδοχή με τον Χουάν Βοργία και τον γιο του Άιρονς