+7
Lady Melisandre
Queen in the North
Sansa Stark
Daenerys Targaryen
Arianne Martell
Nïx
Rhaegar Targaryen
11 απαντήσεις
Άρχοντας Βάρυς
Leonette Fossoway- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1821
Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Τόπος : Storm's End
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Άρχοντας Βάρυς
τον χαρακτήρα, ο ηθοποιός φαίνεται πολύ καλός στο ρόλο του!
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°27
ποτε του δεν προσπαθησε να κανει κατι πολυ "κακο"
οτι κανει οπως λεει το κανει για το βασιλειο. ειναι αυτο που πιστευει το καλυτερο για το βασιλειο. δεν προσπαθει να σκοτωσει τους γυρω του ή να αναδειχθει αυτος. προσπαθει να βαλει στον θρονο καποιον που θα κυβερνησει σοφα και το westeros θα ευημερει υπο τον ελεγχο του.
οτι κανει οπως λεει το κανει για το βασιλειο. ειναι αυτο που πιστευει το καλυτερο για το βασιλειο. δεν προσπαθει να σκοτωσει τους γυρω του ή να αναδειχθει αυτος. προσπαθει να βαλει στον θρονο καποιον που θα κυβερνησει σοφα και το westeros θα ευημερει υπο τον ελεγχο του.
Lord Varys- Χωρικός
- Αριθμός μηνυμάτων : 63
Ημερομηνία εγγραφής : 28/06/2013
Τόπος : Παντού και πουθενά.
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°28
Ο Άρχοντας Βάρυς είναι ίσως ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο το "Παιχνίδι του Στέμματος".
Και θα δικαιολογήσω γιατί.
Ξέρει ακριβώς ποιός είναι.Ενας τύπος που δεν κατάγεται απο κανέναν μεγάλο Οίκο και δεν φέρει τίτλους όπως του Ιππότη ή του Άρχοντα (παρά μόνο κατ'ευφυμισμόν και με λίγο σαρκασμό) ή κάποιον που θα του έδινε κάποιο κύρος.Απο την αρχή δεν ζητά να του αποδώσουν τιμές ή σεβασμό,ξέρει την θέση του.Ο ίδιος μιλά για τον εαυτό του σχεδόν υποτιμητικά (συστηνόμενος ως αράχνη) και προειδοποιεί ότι είναι κάποιος που κατασκοπεύει τους πάντες,είναι λακές των ευγενών αρχόντων και υποτάσσεται στις εντολές τους.Σε αντίθεση με τον Μικροδάχτυλο που ζητά ίσως τον σεβασμό,ο Βάρυς δεν ζητά τίποτε απο αυτά.Φοράει πασούμια και μεταξωτά,κουνάει βεντάλιες και μυρίζει σαν παρθένα κόρη πριν το γαμήλιο κρεββάτι.Δεν προσποιείται κανέναν,δεν ζητάει τίποτα,δεν περιμένει την καταξίωση και την αναγνώριση.Θα αναρωτηθείς βέβαια αν όλα αυτά είναι άξια θαυμασμού.
Έρχεται η τελευταία σκηνή στην ζωή του Ένταρτ Σταρκ.Με κάποιον ίσως κίνδυνο της ζωής του μεταμφιέζεται και τον προειδοποιεί.Σχεδόν φανερώνει τα σχέδια της Σέρσει και τον εκλιπαρεί για να δηλώσει προδότης και να σώσει την ζωή των δύο θυγατέρων του.Και ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε.Και στην ερώτηση του Ένταρτ γιατί το κάνε όλο αυτό,η απάντησή του είναι μία: "για την ειρήνη,το βασίλειο χρειάζεται την ειρήνη".
Ο Ένταρτ ήθελε την ειρήνη.Ο Βάρυς το ίδιο.Απλά ακολοθούσανε διαφορετικούς δρόμους και τρόπους.Ο πρώτος του σπαθιού,ο δεύτερος το παρασκήνιο.Αλλά παρά τις πρακτικές του,εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που σκέπτεται καθαρά.
Και θα δικαιολογήσω γιατί.
Ξέρει ακριβώς ποιός είναι.Ενας τύπος που δεν κατάγεται απο κανέναν μεγάλο Οίκο και δεν φέρει τίτλους όπως του Ιππότη ή του Άρχοντα (παρά μόνο κατ'ευφυμισμόν και με λίγο σαρκασμό) ή κάποιον που θα του έδινε κάποιο κύρος.Απο την αρχή δεν ζητά να του αποδώσουν τιμές ή σεβασμό,ξέρει την θέση του.Ο ίδιος μιλά για τον εαυτό του σχεδόν υποτιμητικά (συστηνόμενος ως αράχνη) και προειδοποιεί ότι είναι κάποιος που κατασκοπεύει τους πάντες,είναι λακές των ευγενών αρχόντων και υποτάσσεται στις εντολές τους.Σε αντίθεση με τον Μικροδάχτυλο που ζητά ίσως τον σεβασμό,ο Βάρυς δεν ζητά τίποτε απο αυτά.Φοράει πασούμια και μεταξωτά,κουνάει βεντάλιες και μυρίζει σαν παρθένα κόρη πριν το γαμήλιο κρεββάτι.Δεν προσποιείται κανέναν,δεν ζητάει τίποτα,δεν περιμένει την καταξίωση και την αναγνώριση.Θα αναρωτηθείς βέβαια αν όλα αυτά είναι άξια θαυμασμού.
Έρχεται η τελευταία σκηνή στην ζωή του Ένταρτ Σταρκ.Με κάποιον ίσως κίνδυνο της ζωής του μεταμφιέζεται και τον προειδοποιεί.Σχεδόν φανερώνει τα σχέδια της Σέρσει και τον εκλιπαρεί για να δηλώσει προδότης και να σώσει την ζωή των δύο θυγατέρων του.Και ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε.Και στην ερώτηση του Ένταρτ γιατί το κάνε όλο αυτό,η απάντησή του είναι μία: "για την ειρήνη,το βασίλειο χρειάζεται την ειρήνη".
Ο Ένταρτ ήθελε την ειρήνη.Ο Βάρυς το ίδιο.Απλά ακολοθούσανε διαφορετικούς δρόμους και τρόπους.Ο πρώτος του σπαθιού,ο δεύτερος το παρασκήνιο.Αλλά παρά τις πρακτικές του,εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που σκέπτεται καθαρά.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°29
Ούτε ο Μικροδάχτυλος απαιτούσε σεβασμό ρε 
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου

Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°30
Αν και δε μπορούμε να ξέρουμε 100% τα κίνητρα του, φαίνεται να τον ενδιαφέρει η ειρήνη. Πάντως τον συμπαθώ τόσο σα χαρακτήρα που και ο πιο evil απο όλους να αποδειχθεί (που δε νομίζω) εγώ θα τον πάω. Είναι ο μεγαλύτερος mastermind. 

Armory
- Δημοσίευση Ν°31
- σποιλεεεερ:
- Και επισης ηταν αυτος που βρηκε τροπο να σωθει ο aegon targaryen...
Πραγματικα τον ενδιαφερει το καλο του westeros...
Lord Varys- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°32
Ε,κομματάκι τον απασχολούσε το θέμα.Τα "άρχοντας" πήγαιναν και έρχονταν.Cersei Lannister έγραψε:Ούτε ο Μικροδάχτυλος απαιτούσε σεβασμό ρε

Δεν τολμώ να ανοίξω το spoiler αλλά μόλις προχωρήσω λίγο στα βιβλία,θα δω πόσο έξω ή μέσα έπεσα.Queen in the North έγραψε:Πραγματικα τον ενδιαφερει το καλο του westeros...

Αλλά για το 1ο βιβλίο είναι μακράν ο ήρωας που προτιμώ.

Armory
- Δημοσίευση Ν°33
respect για την αυτοσυγκρατηση
Νομιζω οτι θα ειναι και καλος για αρχισυμβουλος βασιλια...
Valar Morghulis- Χωρικός
- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°34
Ποπο ρε παιδες εσεις εχετε τα βιβλια και ειστε πολυ μπροστα εγω ο καημενος πρεπει να τα παραγκειλλω και δυστηχως βλεπω μονο απο τηλεοραση
Δηλαδη ολα αυτα που λετε για τον Βαρυς ουτε που τα ηξερα.

Armory
- Δημοσίευση Ν°35
Δεν μπορεις να τα παρεις απο καποιο βιβλιοπωλειο αντι να τα παραγγειλεις;
- Σπόιλερ:
- εντιτ: και γω μην νομιζεις... τα περισσοτερα πραγματα που ξερω ειναι απο την βικιπαιδεια. τωρα ξεκινησα να διαβαζω τα βιβλια...
Lord Varys- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°36
Προσπαθώ όσο μπορώ να μην ανοίγω τις ενότητες.Queen in the North έγραψε:respect για την αυτοσυγκρατηση

Αρχισύμβουλος; Δεν ξέρω,υπεύθυνη θέση και σημαντική.Θέλω να δω αν θα αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει η ειρήνη και μόνο η ειρήνη.
Μόνο το 1ο έχω πάρει.Το 2ο έρχεται.Valar Morghulis έγραψε:Ποπο ρε παιδες εσεις εχετε τα βιβλια και ειστε πολυ μπροστα εγω ο καημενος πρεπει να τα παραγκειλλω και δυστηχως βλεπω μονο απο τηλεοραση![]()

Η αλήθεια είναι ότι κοστίζουν λιγάκι αλλά αξίζουν!

Armory
- Δημοσίευση Ν°37
κοστιζουν λιγακι;
αν εκανε οτι εκανε απο φιλοδοξια θα ειχε φανει μεχρι τωρα.
- δεν ειναι σποιλερ, ανοιχτε...:
- το βιβλιο 2 και το βιβλιο 3 μου κοστισαν 60 ευρω
αν εκανε οτι εκανε απο φιλοδοξια θα ειχε φανει μεχρι τωρα.
Lord Varys- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°38
Σήμερα πήρα το 3ο βιβλίο-τόμος 'Α-'Β 36 ευρώ.Βάλε και 26 το 2ο και 20 το 1ο...
Το παίρνω πίσω το λιγάκι.
Μέχρι στιγμής όντως φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο.Του αρκεί να είναι σκιά και μέλος του Μικρού Συμβουλίου.Βέβαια,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Το παίρνω πίσω το λιγάκι.

Μέχρι στιγμής όντως φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει κάτι περισσότερο.Του αρκεί να είναι σκιά και μέλος του Μικρού Συμβουλίου.Βέβαια,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°39
Lord Varys έγραψε:Ε,κομματάκι τον απασχολούσε το θέμα.Τα "άρχοντας" πήγαιναν και έρχονταν.Cersei Lannister έγραψε:Ούτε ο Μικροδάχτυλος απαιτούσε σεβασμό ρε
Δεν τολμώ να ανοίξω το spoiler αλλά μόλις προχωρήσω λίγο στα βιβλία,θα δω πόσο έξω ή μέσα έπεσα.Queen in the North έγραψε:Πραγματικα τον ενδιαφερει το καλο του westeros...![]()
Αλλά για το 1ο βιβλίο είναι μακράν ο ήρωας που προτιμώ.![]()
α) έλα ρε συ, όσο προσφώνιζαν Άρχοντα και "Μικροδάχτυλο" τον έναν, άλλο τόσο έλεγαν Άρχοντα και "Αράχνη" τον άλλον. Τα ίδια σκ@τά είναι

β) ρισπέκτ και γω για την αυτοσυγκράτηση. Πράττεις καλώς

Valar Morghulis έγραψε:Ποπο ρε παιδες εσεις εχετε τα βιβλια και ειστε πολυ μπροστα εγω ο καημενος πρεπει να τα παραγκειλλω και δυστηχως βλεπω μονο απο τηλεοραση![]()
Υπομονή

Armory
- Δημοσίευση Ν°40
Νομιζω οτι τον Βαρυς δεν τον ενοχλουσε αν τον αποκαλουσαν αραχνη ή αν του μιλουσαν ασχημα. Ενω τον Πετυρ τον εχω για ανθρωπο που θα συνεχιζε να χαμογελα ενω απο μεσα θα σχεδιαζε ποση ωρα θα "παιξει" μαζι σου πριν σε σκοτωσει.
Lord Varys- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°41
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Ο Μικροδάχτυλος (αν και δεν ξέρω τι θα παίξει παρακάτω) θα ζητούσε μία μικρή εως μεγάλη εκδίκηση.Queen in the North έγραψε:Νομιζω οτι τον Βαρυς δεν τον ενοχλουσε αν τον αποκαλουσαν αραχνη ή αν του μιλουσαν ασχημα. Ενω τον Πετυρ τον εχω για ανθρωπο που θα συνεχιζε να χαμογελα ενω απο μεσα θα σχεδιαζε ποση ωρα θα "παιξει" μαζι σου πριν σε σκοτωσει.
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°42
ελάτε ρε σεις. όσο ενοχλεί τον έναν, τόσο ενοχλεί και τον άλλον. λένε πως δεν τους ενοχλεί αλλά μέσα τους τους τρώει.
Lord Varys- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°43
Μα ο Βάρυς ο ίδιος μειώνει τον εαυτό του.Γιατί να το κάνει; Απο μετριοπάθεια ή συστολή; Απλά ξέρει ο άνθρωπος τι είναι και τι προσφέρει.Δεν έχει αυταπάτες,τουλάχιστον σε αυτό.
Armory
- Δημοσίευση Ν°44
Κερδισε την θεση του. Θυμηθητε που ηταν και που εφτασε....
Armory
- Δημοσίευση Ν°45
^Μη σκας Γιάννη, ούτε εγώ έχω διαβάσει τπτ , κι αν το κάνω θα το κάνω μόνο μέσω του Θάνου, respect κι εγώ για την αυτοσυγκράτηση αλλά και για το κουράγιο και το θάρρος του να αγοράζεις τόσο ακριβά βιβλία, ότι γνωρίζω κι εγώ το γνωρίζω μέσω σειρά αλλά κι από υπενθυμίσεις των άλλων, που μου τα λένε συνέχεια αλλά δεν συγκρατώ τπτ

Armory
- Δημοσίευση Ν°46
- οχι σποιλερ:
- Ντροπη. Τοσα μαθηματα. Μην απογοητευεις την καθηγητρια.... τς τς τς
Θα δουμε στα επομενα βιβλια. Και οσοι δεν τα διαβαζετε θα δειτε σε μερικα χρονια (πχ 5), με το καλο...
Armory
- Δημοσίευση Ν°47
- Σπόιλερ:
- ^Έχω πρόβλημα με την αποστήθιση my tutor, δεν μπορώ να τα συγκρατήσω, είναι πολλά , αν ξεκινήσω να τα διαβάζω ίσως κάτι κάνω, λέμε τώρα...
Armory
- Δημοσίευση Ν°48
- οχι σποιλερ:
- ετσι μου ερχεται να στα στειλω αλλα δεν αξιζει να πληρωσεις τα μεταφορικα. ειδικα με αυτα τα βιβλια που ειναι βαρια και τεραστια...
αφηστε που λεει και ωραια quotes! αυτο που ειπε στον τυριον για το δωματιο με βασιλια, παπα, πλουσιο και αντρα με σπαθι πολυ μου αρεσε... σε βαζει να σκεφτεις.
Armory
- Δημοσίευση Ν°49
- Σπόιλερ:
- Αχ μακάρι να είχα τόσα πολλά αλλά δεν αξίζει όντως...
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°50
γιατί ρε, ο πέτυρ πόσες φορές δεν είπε πως ήταν μικρό και άβγαλτο βοσκοπαίδι από τα δάχτυλα, το τριτοδεύτερο χωριό και βρέθηκε με κόπο στο σπίτι των άρρυν και από κει κατάφερε να ανέβει κλπ κλπ;;Lord Varys έγραψε:Μα ο Βάρυς ο ίδιος μειώνει τον εαυτό του.Γιατί να το κάνει; Απο μετριοπάθεια ή συστολή; Απλά ξέρει ο άνθρωπος τι είναι και τι προσφέρει.Δεν έχει αυταπάτες,τουλάχιστον σε αυτό.

Και μάλιστα, αν κάποιος είναι πιο... reckless είναι ο Βάρυς. Αποκαλύπτει περισσότερα από τον Πετύρ.
|
|