A Forum of Ice and Fire

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες, Επισκέπτης!
Είδατε τον 5ο κύκλο και μείνατε έτσι Shocked + scared + Crying or Very sad ;;; Σας περιμένουμε εδώ για συζήτηση και θεωρίες!
Θα τελειώσει ποτέ ο Martin το Winds of Winter;
Τα μέλη της κοινότητας μας είναι 165, διαδώστε μας για να γίνουμε περισσότεροι!

+3
Arianne Martell
Nïx
Rhaegar Targaryen
7 απαντήσεις

Η Νταινέρυς στο Westeros

Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Αριθμός μηνυμάτων : 1221
    Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
    Τόπος : Asshai

Armory
    : Lannister Lannister

Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 Empty Απ: Η Νταινέρυς στο Westeros

Δημοσίευση από Lady Melisandre Τετ Ιαν 30, 2013 1:25 pm

Εγώ θέλω να πάει, να πλακωθεί με όλους, να γίνουν μάχες γιγαντιαίων διαστάσεων, αλλά ούτε θέλω ούτε πιστεύω πως θα νικήσει. Όπως το πάει γίνεται όλο και περισσότερο Mary Sue κι αυτό μάλλον θα λειτουργήσει εναντίον της. Εκτός κι αν ο Μάρτιν είναι αποφασισμένος να τη βάλει στο θρόνο Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 3137150671
    Θα ήθελα μεν να πάρει πχ το Dragonstone αλλά να μείνει εκεί. Και γενικά, να καταστραφεί ο Σιδερένιος Θρόνος και να κυβερνήσει ο καθένας στον τόπο του. Razz
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Αριθμός μηνυμάτων : 5866
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
    Τόπος : Winterfell

Armory
    : Stark Stark

Δημοσίευση από Queen in the North Τετ Ιαν 30, 2013 1:42 pm

βασικα το να παει στο westeros ειναι... "υψιστης σημασιας". γιατι; γιατι με τους δρακους θα σκοτωσει τους white walkers. τουλαχιστον ετσι το εχω στο νου μου Razz
    Nightsguard
    Nightsguard
    Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς

Αριθμός μηνυμάτων : 316
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2013
    Τόπος : THE WALL

Armory
    :

Δημοσίευση από Nightsguard Σαβ Φεβ 16, 2013 4:38 pm

Queen in the North έγραψε:Θελω η Ντανυ να διοικησει το Westeros στο τελος. Πιστευω οτι πραγματικα το αξιζει. Δεν ξερω πως ειναι στα βιβλια παντως στη σειρα εχει ωριμασει. Ξεκινησε σαν ενα κοριτσακι που γκρινιαζε "θελω να παω σπιτι μου" και εφτασε στο σημειο να τρωει ωμη καρδια αλογου και να αντιμετοπιζει μονη της το the house of the undying. Μπορει να λετε οτι ειναι πεισματαρα αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι ακομα εφηβη. Μεχρι να παει στο Kings Landing θα εχει μαθει κι αλλα πραγματα. Και θα μαθει να ακουει και να συνεργάζεται. Πιστευω οτι θα γινει η καλυτερη μοναρχης του Westeros και δεν προκειται να μου αλλαξει κανενας την γνωμη tongue give up

Η Νταϊνέρις ως χαρακτήρας που δημιούργησε ο Μάρτιν και συνεχίζει να διαπλάθει πράγματι έχει εξελιχθεί.Έχει πάψει να έχει την αρχική ανασφάλεια, έχει πάψει να φοβάται και παραδόξως δείχνει ιδιαίτερα ανθρωπιστικά στοιχεία και αίσθηση δικαίου(βλ. την στάση της με τους δουλέμπορους) Άρα θα συμφωνήσω με την Βασίλισσα του Βορρά.Το αν μπορεί να γίνει η καλύτερη βασίλισσα παίζει.Πάντως ο συγγραφέας δείχνει να την πάει καθώς της δίνει δύναμη(έστω και ανεξέλεγκτη ακόμη, τους δράκους) την εξελίσσει θετικά και απλά της αφήνει μια αβεβαιότητα απόλυτα λογική για κάθε θνητό.Εμείς ότι και να πούμε... άλλος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι thinking Καθόλου απίθανο να καταλήξει και σε μάχη δράκων με λευκούς οδοιπόρους στον δρόμο που χάραξε ο άρχοντας των δακτυλιδιών.(προσωπικά προτιμώ μάχη σώμα με σώμα χωρίς αεροπορία).
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Φεβ 16, 2013 4:46 pm

Απλως ανησυχω γιατι δεν θα μπορει να ελεγξει μονη της τρεις δρακους thinking
    Nightsguard
    Nightsguard

Armory
    :

Δημοσίευση από Nightsguard Σαβ Φεβ 16, 2013 5:11 pm

Μη φοβού Μαριάμ. Θα τους ελέγξει.Ή θα πεθάνει προσπαθώντας.Είναι βασικό στοιχείο στην εξέλιξη του έργου.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Σαβ Φεβ 16, 2013 5:13 pm

υπαρχουν βεβαια και οι jon και aegon... thinking
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Τόπος : King's Landing

Armory

Δημοσίευση από Nïx Σαβ Φεβ 16, 2013 8:02 pm

nightsguard έγραψε:

Η Νταϊνέρις ως χαρακτήρας που δημιούργησε ο Μάρτιν και συνεχίζει να διαπλάθει πράγματι έχει εξελιχθεί.Έχει πάψει να έχει την αρχική ανασφάλεια, έχει πάψει να φοβάται και παραδόξως δείχνει ιδιαίτερα ανθρωπιστικά στοιχεία και αίσθηση δικαίου(βλ. την στάση της με τους δουλέμπορους) Άρα θα συμφωνήσω με την Βασίλισσα του Βορρά.Το αν μπορεί να γίνει η καλύτερη βασίλισσα παίζει.Πάντως ο συγγραφέας δείχνει να την πάει καθώς της δίνει δύναμη(έστω και ανεξέλεγκτη ακόμη, τους δράκους) την εξελίσσει θετικά και απλά της αφήνει μια αβεβαιότητα απόλυτα λογική για κάθε θνητό.Εμείς ότι και να πούμε... άλλος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι thinking Καθόλου απίθανο να καταλήξει και σε μάχη δράκων με λευκούς οδοιπόρους στον δρόμο που χάραξε ο άρχοντας των δακτυλιδιών.(προσωπικά προτιμώ μάχη σώμα με σώμα χωρίς αεροπορία).

Let me just slow clap this for you.

Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 Tumblr_m6iigiqiKX1ra443jo1_400
    Nightsguard
    Nightsguard

Armory
    :

Δημοσίευση από Nightsguard Σαβ Φεβ 16, 2013 11:25 pm

Cersei Lannister έγραψε:
    nightsguard έγραψε:

Αυτό να υποθέσω ότι είναι καλό; Απλά ερώτηση έχουμε και μισή γενιά διαφορά.Δεν σας πιάνω πάντα.
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Φεβ 17, 2013 12:16 am

Ναι, για καλο ειναι. Στην αρχη ειχα αμφιβολιες και γω, αλλα μετα σιγουρευτηκα... αν δεν ηταν, θα το εγραφε στα ελληνικα. Και επισης αν δεις σε προηγουμενα ποστ η Σερσι υποστηριζει την Ντανυ winking
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Αριθμός μηνυμάτων : 1383
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Φεβ 17, 2013 2:00 am

Lady Melisandre έγραψε:Εγώ θέλω να πάει, να πλακωθεί με όλους, να γίνουν μάχες γιγαντιαίων διαστάσεων, αλλά ούτε θέλω ούτε πιστεύω πως θα νικήσει. Όπως το πάει γίνεται όλο και περισσότερο Mary Sue κι αυτό μάλλον θα λειτουργήσει εναντίον της. Εκτός κι αν ο Μάρτιν είναι αποφασισμένος να τη βάλει στο θρόνο Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 3137150671
    Θα ήθελα μεν να πάρει πχ το Dragonstone αλλά να μείνει εκεί. Και γενικά, να καταστραφεί ο Σιδερένιος Θρόνος και να κυβερνήσει ο καθένας στον τόπο του. Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 571855082

Τελικά με σένα διαπίστωσα ότι συμφωνώ σε πολλά... κι εμένα δεν με ενδιαφέρει και τόσο ο Σιδερένιος Θρόνος αν και το αναμενόμενο είναι η Ντάνυ να κάτσει στο τέλος. Θα τη βάλει μάλλον ο Μάρτιν καλύτερα.
    Δε μπορώ να πω ότι δεν τη συμπαθώ απλά για βασίλισσα δεν κάνει... δε νομίζω ότι μπορεί να πάιξει το game of thrones. Mε νευριάζει γιατί πιστεύω πως όλα της έχουν δωθεί πολύ εύκολα (mother of dragons απλά της έκατσε, rightful queen λόγω καταγωγής κτλ) αλλά τι απο όλα αυτά έχει καταφέρει από μόνη της; Τα παίρνει όλα σα δεδομένα και δεν έχει παλέψει για τίποτα από αυτά... Οι βασιλιάδες δε γεννιούνται, γίνονται και η συγκεκριμένη 5 βιβλία τώρα όλο i will take whats mine λέει αλλά από πράξεις τίποτα...

Σπόιλερ:
    Nïx
    Nïx
    Φύλακας της Δύσης
    Φύλακας της Δύσης

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
    Τόπος : King's Landing

Armory

Δημοσίευση από Nïx Κυρ Φεβ 17, 2013 12:59 pm

nightsguard έγραψε:
    Cersei Lannister έγραψε:
    nightsguard έγραψε:

Αυτό να υποθέσω ότι είναι καλό; Απλά ερώτηση έχουμε και μισή γενιά διαφορά.Δεν σας πιάνω πάντα.

To καλύτερο φίλε μου, υποκλίνομαι.

@cat of the canals: εδώ κάνεις λάθος. Βασιλιάς πρώτα γεννιέσαι και μετά γίνεσαι. Μπορεί να μην γίνεις, αλλά θα γεννηθείς. Κι αν δεν έχεις γεννηθεί, δυσκολότερο να γίνεις.

Και δεν είναι ότι "βάλει ο Μάρτιν." όλους ο μάρτιν τους βάζει. Razz Μην ξεχνάτε πως είναι ακόμα 14. Στα 16-17 της νομίζω πως θα χει μεστώσει το κεφάλι της και θα είναι έτοιμη. Αυτή τη στιγμή κάνει ένα ταξίδι και αποκομίζει εμπειρίες. Νομίζω πως τα λάθη που την βλέπουμε να κάνει τώρα, θα αποδώσουν θετικά αργότερα. Χαίρομαι που κάνει βλακείες τώρα. Έτσι θα μάθει και θα είναι έτοιμη για τον πραγματικό της θρόνο.
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Κυρ Φεβ 17, 2013 1:43 pm

Μα τώρα είναι 16-17 και το κεφάλι της δε λέει να πήξει tongue Σ' όλο το 5ο βιβλίο παίρνει τις χειρότερες δυνατές αποφάσεις tongue
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Φεβ 17, 2013 1:44 pm

16-17 στην σειρα. στα βιβλια ειναι γυρω στα 14
    Lady Melisandre
    Lady Melisandre
    Φύλακας του Νότου
    Φύλακας του Νότου

Armory

Δημοσίευση από Lady Melisandre Κυρ Φεβ 17, 2013 1:46 pm

Για το βιβλίο μιλάω πάντα. Ξεκινάει 13 στα 14 αλλά στο 5ο βιβλίο έχουν περάσει 2-3 χρόνια απ' την αρχή, άρα είναι γύρω στα 17 winking
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Φεβ 17, 2013 7:21 pm

Απλά με το "θα τη βάλει ο Μάρτιν" εννοώ ότι αν τελικά πάει να μην γίνει τελευταία στιγμή... να προσέξει λίγο το πως θα το γράψει για να μην φανεί λίγο πρόχειρο και αναμενόμενο... ότι πήγε όπως όπως ξέρω γω για να κλείσει η ιστορία.
    Πάντως για να της δώσω κι ένα δίκιο η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσε και καμιά σωστή συμβουλή μέχρι τώρα. Ο Αegon για παράδειγμα είχε τον Τύριον που του είπε να πάει πρώτα στο Westeros και ήταν σωστό. Αν δε τον είχε ακούσει ποιος ξέρει που θα ήταν τώρα... Πιστεύω πως αν ενωθούν οι δρόμοι τους κάποια στιγμή και εμπιστευθεί τον Τύριον και τον κάνει ξέρω γω χέρι της (λέω εγώ τώρα ικασίες κάνω) θα της βγει σε καλό. Έτσι ναι ίσως έχει ελπίδες να παρει το Θρόνο και να μην τη τζάσουνε γιατί ο Τύριον έχει ότι δεν έχει αυτή σε θέματα γνώσεων, συμφερόντων κτλ. Ξέρει να παίζει το παινίδι καλύτερα και θα της μάθει πολλά πιστεύω αν του δώσει την ευκαιρία. Και έχουν κοινό ότι νοιάζονται και για το λαό. Ταιριάζουν αυτοί οι 2 αλληλοσυμπληρώνονται!!!
    Στο μυαλό μου τουλάχιστον! Η Νταινέρυς στο Westeros - Σελίδα 2 364988687
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Φεβ 17, 2013 7:25 pm

ειχα διαβασει ενα τετοιο φανφικ. τυχαιο;
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Φεβ 17, 2013 7:49 pm

Ε λίγο πολύ κάποια πράγματα τα σκεφτόμαστε όλοι... αλλά δε ξέρω δύσκολο μου φαίνεται να δεχτεί η Ντάνυ τον Τύριον! Άσε που πρέπει να γνωριστούν πρώτα...
    Queen in the North
    Queen in the North
    Φύλακας του Βορρά
    Φύλακας του Βορρά

Armory

Δημοσίευση από Queen in the North Κυρ Φεβ 17, 2013 7:54 pm

Οχι, εχω την εντυπωση πως θα ταιριαξουν.
    Cat Of The Canals
    Cat Of The Canals
    Χορευτής του Νερού
    Χορευτής του Νερού

Armory

Δημοσίευση από Cat Of The Canals Κυρ Φεβ 17, 2013 8:00 pm

Μακάρι... χρειάζεται ο ένας τον άλλο!! Άντε να δούμε πότε θα βγει το επόμενο βιβλίο...

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Ιουν 06, 2023 11:11 pm