Ελπίζουμε να σας αρέσουν!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eddard Stark στις Κυρ Φεβ 03, 2013 1:14 pm, 1 φορά
Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Daenerys Targaryen έγραψε:Αλλαχτε το Daenerys Targaryen Stormborn σε Daenerys Stormborn Targaryen γιατι ετσι οπως το εχετε φαινεται οτι το Stormborn ειναι το επθετο και το Targaryen το προσωνυμιο!![]()
Επί τρεις δράκους η καθεμιά. Ναι, θα κάνουμε μπάρμπεκιου στο θρέντι των ιπποτών κάθε Κυριακή!The Margrave έγραψε:Είμαι περίεργος να δω πως θα ξεχωρίζει ο ένας τον άλλο εδώ χάμω αν αυτό το forum αποκτήσει ποτέ πολλά μέλη.
Διακρίνω ήδη ένα μπερδεμένο μέλλον γεμάτο με δεκάδες χρήστες ονόματι Daenerys, Daenerys Targaryen, Daenerys Stormborn, Daenerys Stormborn Targaryen, Daenerys Targaryen Stormborn, Daenerys Mother of Dragons, Daenerys Daenerys, Γκίζμο-Γκίζμο, etc.
Delena Florent έγραψε:^Μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ, έχουν ωραία πλούσια χρώματα αν και για να είμαι ειλικρινής το οικόσημο των Ταργκάρυεν είναι το μεγαλύτερο
|
|