+3
Queen in the North
Nightsguard
Nïx
7 απαντήσεις
Spoilers :P :P
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : King's Landing
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°1
Spoilers :P :P
Εδώ είναι το τόπικ στο οποίο αν δεν είστε με τα καλά σας θα ρωτήσετε τη Γιάννα ή την Asha ή όποιον άλλον έχει διαβάσει όλα τα βιβλία αν θέλετε να μάθετε τι γίνεται στη συνέχεια, συγκεκριμένα σημεία ή ερωτήσεις. Not to be confused με το τόπικ απορίες.
Και μην μπείτε σε αυτό το τόπικ άμα δε θέλετε σπόιλερς, you've been warned :P

Nightsguard- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 316
Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2013
Τόπος : THE WALL
Armory
:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Spoilers :P :P
Χαλαρά λοιπόν δεν βάζω ένδειξη. Ο Σνόου με τις 4 αν δεν κάνω λάθος μαχαιριές τι λέτε θα πεθάνει ή θα αντέξει και θα τον δούμε και στα άλλα βιβλία;
Δεν θυμάμαι στην αρχή κάποιου βιβλίου κάποιοι ταξιδεύουν προς μια ακρόπολη μέιστερς.Μετά στοπ νάδα τίποτα. Τι έγινε εκεί;
Δεν θυμάμαι στην αρχή κάποιου βιβλίου κάποιοι ταξιδεύουν προς μια ακρόπολη μέιστερς.Μετά στοπ νάδα τίποτα. Τι έγινε εκεί;
Queen in the North- Φύλακας του Βορρά
- Αριθμός μηνυμάτων : 5866
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°3
Αναφερεσαι σε Sam, Aemon και Gilly (με τον μωρο του Mance); Μετα την citadel εχω την εντυπωση οτι πανε στο essos. Μαλιστα ο Sam καμια στιγμη συνανταει την Arya.
Οσο για τον Τζον.... πραγματικα δεν ξερω τι γινεται. Για μενα ειναι η φωτια και ο παγος. Ο πριγκιπας που υποσχεθηκε.
Οσο για τον Τζον.... πραγματικα δεν ξερω τι γινεται. Για μενα ειναι η φωτια και ο παγος. Ο πριγκιπας που υποσχεθηκε.
Cat Of The Canals- Χορευτής του Νερού
- Αριθμός μηνυμάτων : 1383
Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
Armory
- Δημοσίευση Ν°4
Ο Τζον λογικά πεθαίνει. Τα τραύματά του φαίνονται θανάσιμα. Αλλά λογικά θα τον ζαναζωντανέψουν. Για το ποιος και πως υπάρχουν πολλά σενάρια. Το θέμα είναι πως πρέπει να ξαναζωντανεψει και να είναι ο Τζον 100%. Όχι όπως πχ ο Μπέρικ ή η Κατ. That would suck!!
Armory
- Δημοσίευση Ν°5
λες να εμπλακει εκει ο μπραν και οι αρχαιοι θεοι του δασους;

Armory
- Δημοσίευση Ν°6
Είναι ένα σενάριο. Βασικά εγώ πιστεύω πως όταν πεθαίνει μπαίνει στον Γκόουστ. Είναι νομιζω και η τελευταία του λέξη. Επίσης στο τείχος υπάρχει μαγεία. The Wall preserves λένε. Οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο να μπορέσουν να κρατήσουν το σώμα του Τζον για κάποιο καιρό όσο ο Τζον θα βρίσκεται στον Γκόουστ. Τότε ή θα τον επαναφέρει η Μελ στο σώμα του η οποία στο τείχος όπως έχει πει έχει πιο μεγάλη δύναμη από ποτέ ή ο Μπραν. Η αλήθεια είναι πως ο Μπραν έχει σίγουρα κίνητρο να επαναφέρει τον Τζον γιατί είναι αδερφός του. Η Μελ όμως ίσως το κάνει γιατί καταλάβει πως ο Τζον είναι τελικά ο Αζορ Αχάι, ο πρίγκιπας που υποσχέθηκε ή όπως αλλιώς το λένε.
Φαντάζεστε το πρώτο κεφάλαιο να λέγεται Ghost;!!!
Φαντάζεστε το πρώτο κεφάλαιο να λέγεται Ghost;!!!

Armory
:
- Δημοσίευση Ν°7
Ο Μπράν κατά την γνώμη μου θα παίξει ρόλο γιατί είναι ο ισχυρότερος γουάργκ της οικογενείας βεβαίως βεβαίως.Η Άρυα πάλι έχει λάβει σοβαρή εκπαίδευση στο μπράαβος και έχει γίνει κουνγκ φου μάστερ.Τι καράτε κιντ και μαλακίες.Άν βέβαια το επιτρέψει ο Μάρτιν που έχει μια τάση να σκοτώνει τον κόσμο όσο εντυπώσεις και αν έχει αφήσει να δημιουργηθούν.Κόκκινος γάμος και μαλακίες.Εγώ ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την καρατόμηση του Νέντ
Armory
- Δημοσίευση Ν°8
Cat Of The Canals έγραψε:Είναι ένα σενάριο. Βασικά εγώ πιστεύω πως όταν πεθαίνει μπαίνει στον Γκόουστ. Είναι νομιζω και η τελευταία του λέξη. Επίσης στο τείχος υπάρχει μαγεία. The Wall preserves λένε. Οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο να μπορέσουν να κρατήσουν το σώμα του Τζον για κάποιο καιρό όσο ο Τζον θα βρίσκεται στον Γκόουστ. Τότε ή θα τον επαναφέρει η Μελ στο σώμα του η οποία στο τείχος όπως έχει πει έχει πιο μεγάλη δύναμη από ποτέ ή ο Μπραν. Η αλήθεια είναι πως ο Μπραν έχει σίγουρα κίνητρο να επαναφέρει τον Τζον γιατί είναι αδερφός του. Η Μελ όμως ίσως το κάνει γιατί καταλάβει πως ο Τζον είναι τελικά ο Αζορ Αχάι, ο πρίγκιπας που υποσχέθηκε ή όπως αλλιώς το λένε.
Φαντάζεστε το πρώτο κεφάλαιο να λέγεται Ghost;!!!![]()
![]()
θα μου αρεσε πολυ κατι τετοιο!!!

Ygritte- Χωρικός
- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°9
Δεν το πιστεύω ότι εγώ ζητάω σπόιλερ.
Με τον Μπραν τι γίνεται; Ξέρω ότι συναντάει ένα Παιδί του Δάσους αλλά απο κει και πέρα;

Με τον Μπραν τι γίνεται; Ξέρω ότι συναντάει ένα Παιδί του Δάσους αλλά απο κει και πέρα;
Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°10
Εγώ δεν ξέρω, νομίζω όμως πως ξέρει η Γιάννα 

Ygritte- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°11
Α, και η Μπριέν τελικά πεθαίνει;

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°12
δεν έχουμε ιδέα 

Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Τόπος : Asshai
Armory
- Δημοσίευση Ν°13
Συναντάει ένα Παιδί του Δάσους το οποίο τον πάει στο Κοράκι με τα τρία μάτια (το οποίο είναι ένας τύπος ενσωματωμένος σε δέντρο και μάλλον είναι ο Brynden "Bloodraven" Rivers)Ygritte έγραψε:Δεν το πιστεύω ότι εγώ ζητάω σπόιλερ.![]()

ΤσουκYgritte έγραψε:Α, και η Μπριέν τελικά πεθαίνει;![]()

Armory
- Δημοσίευση Ν°14
Lady Melisandre έγραψε:Συναντάει ένα Παιδί του Δάσους το οποίο τον πάει στο Κοράκι με τα τρία μάτια (το οποίο είναι ένας τύπος ενσωματωμένος σε δέντρο και μάλλον είναι ο Brynden "Bloodraven" Rivers)Ygritte έγραψε:Δεν το πιστεύω ότι εγώ ζητάω σπόιλερ.![]()
Με τον Μπραν τι γίνεται; Ξέρω ότι συναντάει ένα Παιδί του Δάσους αλλά απο κει και πέρα;![]()
Και τον κάνει badass skinchanger και greenseer οπότε μπορεί και βλέπει το μέλλον αλλά κάνοντας warging στα weirwood δέντρα και το παρελθόν. Πολύ χρήσιμο δεν νομίζετε;
Armory
- Δημοσίευση Ν°15
Ιξάκτλι
Γενικά πιστεύω ο Μπραν θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη μάχη με τους Άλλους

Γενικά πιστεύω ο Μπραν θα παίξει μεγάλο ρόλο και στη μάχη με τους Άλλους

Armory
- Δημοσίευση Ν°16
^Κι εγώ. Αν και διαβάζω ότι πολλοί δεν εμπιστεύονται το Κοράκι με τα 3 μάτια οπότε έχω τις επιφυλάξεις μου.
Ygritte- Χωρικός
Armory
- Δημοσίευση Ν°17
Wicked. Ευχαριστώ!

Sansa Stark- Σέπτα
- Αριθμός μηνυμάτων : 362
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Armory
- Δημοσίευση Ν°18
Εξηγήστε μου τι ακριβώς είναι η Stoneheart γιατί όλοι λένε γι' αυτή και δεν καταλαβαίνω.

Armory
:
- Δημοσίευση Ν°19
Παρά το γεγονός ότι σκοτώθηκε η Κάτ στον κόκκινο γάμο εμφανίζεται στην συνέχεια αναστημένη (σε κακό χάλι) υπό την τέχνη του κόκκινου ιερέα του Θόρος.Και ότι πέφτει στα χέρια της από Λάννιστερ και σια γίνεται παρελθόν από τον μάταιο τούτο κόσμο
Armory
- Δημοσίευση Ν°20
^Και Φρέυ.

|
|