Συμφωνείτε με αυτή τη θεωρία; Πιστεύετε πως έχει βάση και θα μπορούσε να ισχύει ή όχι; Νομίζετε πως θα λυθεί ποτέ το μυστήριο γύρω απ' τη μητέρα του Τζον και την απαγωγή της Λυάννας;
+4
Rhaegar Targaryen
Nïx
Arianne Martell
Lady Melisandre
8 απαντήσεις
R+L=J
Lady Melisandre- Φύλακας του Νότου
- Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : Asshai
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°1
R+L=J
Μία από τις πιο αγαπημένες θεωρίες των φαν είναι ότι ο Ραίγκαρ Ταργκάρυεν δεν απήγαγε με την αυστηρή έννοια του όρου την Λυάννα Σταρκ, αλλά ότι εκείνη τον ακολούθησε εκουσίως, και πως φυσικά δεν την βίασε. Το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης είναι -σύμφωνα με τη θεωρία αυτή- ο Τζον Σνόου, το φερόμενο μπάσταρδο του Νεντ Σταρκ.
Συμφωνείτε με αυτή τη θεωρία; Πιστεύετε πως έχει βάση και θα μπορούσε να ισχύει ή όχι; Νομίζετε πως θα λυθεί ποτέ το μυστήριο γύρω απ' τη μητέρα του Τζον και την απαγωγή της Λυάννας;
Arianne Martell- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 625
Τόπος : Sunspear
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: R+L=J
Συμφωνώ και πιστεύω ότι είναι από τις πρώτες θεωρίες που σκέφτεσαι από μόνος σου όταν διαβάζεις το βιβλίο γιατί είναι αρκετά προφανής.Σίγουρα έχει βάση.Ο Rhaegar και η Lyanna εξαφανίστηκαν μαζί για σχεδόν ένα χρόνο και χρονολογικά ταιριάζει καλύτερα από όλες τις πιθανές θεωρίες για το ποιοι είναι οι γονείς του Jon.Για μένα η στάση του Ned την ισχυροποιεί.Σίγουρα δεν ξέρουμε την ακριβή φύση της υπόσχεσης που απαίτησε η Lyanna από τον Ned,αλλά σίγουρα συνδέεται με τον Rhaegar και αυτά που έγιναν στον Tower οf Joy.Γιατί όχι η γέννηση ενός παιδιού;(τουλάχιστον μέχρι εκεί πάει το δικό μου μυαλό
)
Επίσης,όταν ο Ned βρήκε την Lyanna να πεθαίνει τα συμπτώματα που παρουσίαζε ταίριαζαν πολύ με αυτά που μπορεί να παρουσιάσει μια γυναίκα μετά την γέννα.Αν και πάλι δεν σημαίνει τίποτα αυτό.Μπορεί απλά να είχε αρρωστήσει και η μυρωδιά του αίματος να ήταν από τα ρούχα του Ned.
Σίγουρα θα το ξεκαθαρίσει.Κανείς συγγραφέας δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα που σχετίζονται με την ταυτότητα ενός από τους κεντρικούς ήρωες και επηρεάσαν την πλοκή του έργου.Κάνει κακό στο βιβλίο και στη φήμη του

Επίσης,όταν ο Ned βρήκε την Lyanna να πεθαίνει τα συμπτώματα που παρουσίαζε ταίριαζαν πολύ με αυτά που μπορεί να παρουσιάσει μια γυναίκα μετά την γέννα.Αν και πάλι δεν σημαίνει τίποτα αυτό.Μπορεί απλά να είχε αρρωστήσει και η μυρωδιά του αίματος να ήταν από τα ρούχα του Ned.
Σίγουρα θα το ξεκαθαρίσει.Κανείς συγγραφέας δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα που σχετίζονται με την ταυτότητα ενός από τους κεντρικούς ήρωες και επηρεάσαν την πλοκή του έργου.Κάνει κακό στο βιβλίο και στη φήμη του

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : King's Landing
Armory
- Δημοσίευση Ν°3
Ο Μάρτιν είναι τόσο τρολλ, που υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μη μάθουμε ποτέ
Μάλλον οι μοναδικοί που ξέρουν είναι ο David Benioff και ο D. B. Weiss. 
Απορία: Από που μαθαίνουμε πως λείπουν έναν ολόκληρο χρόνο; Και που ήταν η Λυάννα όταν απήχθη κλπ; Τίποτα δεν ξέρουμε για αυτό :Ο
Επίσης, ναι, την πιστεύω την θεωρία κυρίως λόγω ευσεβών πόθων

Απορία: Από που μαθαίνουμε πως λείπουν έναν ολόκληρο χρόνο; Και που ήταν η Λυάννα όταν απήχθη κλπ; Τίποτα δεν ξέρουμε για αυτό :Ο
Επίσης, ναι, την πιστεύω την θεωρία κυρίως λόγω ευσεβών πόθων

Armory
- Δημοσίευση Ν°4
^Το ξέρουμε, λέει καθαρά πως μετά την "απαγωγή" (αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό) την πήγε στο Tower of Joy που είναι κάπου στη Dorne
Πάντως κι εγώ στηρίζω τη θεωρία, και λογικά πλέον ο μόνος που μπορεί να πει αν όντως ισχύει είναι ο Howland Reed. Απλά ελπίζω να επιζήσει ο Τζον γιατί αλλιώς παίζει να μην το μάθουμε και ποτέ

Πάντως κι εγώ στηρίζω τη θεωρία, και λογικά πλέον ο μόνος που μπορεί να πει αν όντως ισχύει είναι ο Howland Reed. Απλά ελπίζω να επιζήσει ο Τζον γιατί αλλιώς παίζει να μην το μάθουμε και ποτέ

Armory
- Δημοσίευση Ν°7
Kι εκτός από αυτό το καταλαβαίνεις από την χρονολογική σειρά.Εξαφανίστηκαν ένα χρόνο μετά από τα γεγονότα του Harrenhal's Tourney όταν άρχισε και ο πόλεμος και ο Rhaegar εμφανίστηκε μόνο στο τέλος του, σχεδόν ένα χρόνο μετά.
Είσαι σωστή για το ότι δεν ξέρουμε που ήταν η Lyanna όταν απήχθη.Πάντως λίγο δύσκολο να την πήρε από το Winterfell.Δε θεωρείται λογικό να έκανε όλον αυτόν τον δρόμο και να γύρισε χωρίς να τους πιάσουν.Έχω διαβάσει μια θεωρία που λέει ότι είχε μείνει στο Harrenhal μαζί με τις κοπελιά των Whent για να μάθει να φέρεται σαν "νότια κυρία",εφόσον θα παντρευόταν τον Ρόμπερτ.
Ναι,μωρέ θα ζήσει,σιγά μην πεθάνει αυτός
Εγώ πιστεύω ότι θα μας το ξεράσει κατά το 7ο για να χει κι υλικό
Κόννι ατακάρα, αλλά δεν τον συμφέρει να είναι τόσο τρολλ.Έχει κι ένα κούτελο στην κοινωνία

Είσαι σωστή για το ότι δεν ξέρουμε που ήταν η Lyanna όταν απήχθη.Πάντως λίγο δύσκολο να την πήρε από το Winterfell.Δε θεωρείται λογικό να έκανε όλον αυτόν τον δρόμο και να γύρισε χωρίς να τους πιάσουν.Έχω διαβάσει μια θεωρία που λέει ότι είχε μείνει στο Harrenhal μαζί με τις κοπελιά των Whent για να μάθει να φέρεται σαν "νότια κυρία",εφόσον θα παντρευόταν τον Ρόμπερτ.
Ναι,μωρέ θα ζήσει,σιγά μην πεθάνει αυτός

Εγώ πιστεύω ότι θα μας το ξεράσει κατά το 7ο για να χει κι υλικό

Κόννι ατακάρα, αλλά δεν τον συμφέρει να είναι τόσο τρολλ.Έχει κι ένα κούτελο στην κοινωνία

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°8
Μα αυτό είναι το θέμα, ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ 
Α, επίσης απορία περί αυτού: Για αυτό έγινε στην ουσία ο πόλεμος; Για την Λυάννα; Πολύ Τροία φάση μου φαίνεται, πήραν την Ελένη του Μενέλαου και αυτός αμέσως να σώσει την τιμή της αλλά στην ουσία τον βόλευε κλπ

Α, επίσης απορία περί αυτού: Για αυτό έγινε στην ουσία ο πόλεμος; Για την Λυάννα; Πολύ Τροία φάση μου φαίνεται, πήραν την Ελένη του Μενέλαου και αυτός αμέσως να σώσει την τιμή της αλλά στην ουσία τον βόλευε κλπ

Armory
- Δημοσίευση Ν°9
Kαλά θα δούμε
Ο ένας λόγος ναι.Ο Ρόμπερτ την ήθελε πίσω και να ανοίξει το κεφάλι του Ραίγκαρ στα δυο που τόλμησε να απλώσει τις χερούκλες του πάνω της
Ο άλλος ήταν ότι ο Άρρυν αρνήθηκε να τους παραδώσει στο τρελό χαρωπό Αίρυς που τους ήθελε με πατατούλες στο φούρνο,αφού αποτελείωσε τον Ρίκαρντ και τον Μπράντον.Έτσι κάλεσε τον στρατό του και ετοιμάστηκε για μάχη.
Όντως είναι
Φαντάσου τα τραγούδια που γράφτηκαν για αυτό μετά

Ο ένας λόγος ναι.Ο Ρόμπερτ την ήθελε πίσω και να ανοίξει το κεφάλι του Ραίγκαρ στα δυο που τόλμησε να απλώσει τις χερούκλες του πάνω της

Ο άλλος ήταν ότι ο Άρρυν αρνήθηκε να τους παραδώσει στο τρελό χαρωπό Αίρυς που τους ήθελε με πατατούλες στο φούρνο,αφού αποτελείωσε τον Ρίκαρντ και τον Μπράντον.Έτσι κάλεσε τον στρατό του και ετοιμάστηκε για μάχη.
Όντως είναι

Φαντάσου τα τραγούδια που γράφτηκαν για αυτό μετά

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°10
τίποτα δεν ξέρω για αυτά. Δηλαδή υπήρχε και προηγούμενη διαμάχη; Γιατί; Τι έγινε;
τίποτα δεν ξέρω για αυτά. Δηλαδή υπήρχε και προηγούμενη διαμάχη; Γιατί; Τι έγινε;
Armory
- Δημοσίευση Ν°11
Ο Μπράντον, ο μεγάλος αδερφός,όταν έμαθε ότι ο Ραίγκαρ "έκλεψε" την Λυάννα πήγε στο Κινγκ'ς και αρχισε να χτυπιέται "έβγα έξω να πεθαίνεις ρε αλήτη
"κι ο Αίρυς το εξέλαβε σαν απειλή για τη ζωή του γιόκα του και τον συνέλαβε.Μετά κάλεσε τον πατέρα του τον Ρίκαρντ να απολογηθεί για την "προδοσία" και τους εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες.Μετά στράφηκε κατά τον Νεντ και του Ρόμπερτ γιατί τους θεωρούσε απειλή τους οποίους ο Άρρυν προστάτεψε γιατί ήτανε κηδεμονευόμενοί του.Έτσι άρχισε ο πόλεμος.

Armory
- Δημοσίευση Ν°13
Ναι έτσι το λέμε το "τους έκανε ψητούς μέσα στην αίθουσα του θρόνου"Αsha Greyjoy έγραψε:τους εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες

Καλέ στο 1ο και στο 2ο τα λέει αυτά

Nïx- Φύλακας της Δύσης
Armory
- Δημοσίευση Ν°15
Καλέ τι λες μωρή Μελισανδρή; Σου τηγάνισε τα μυαλά ο Ρ'λλορ και δεν ξες που παν τα τέσσερα; Εγώ λίγα λίγα τα μάζευα τα facts αλλά δεν τα είχε όλα μαζί :Ο
Μωρή Άσα, στον 1ο τόμο είν τούτο το κεφάλαιο ή στον 2ο; γιατί στον 1ο κάτι έχω διαβάσει, ίσως είναι αυτό, αλλά δεν τα λέει τόσο ωραία όσο εσείς
Μωρή Άσα, στον 1ο τόμο είν τούτο το κεφάλαιο ή στον 2ο; γιατί στον 1ο κάτι έχω διαβάσει, ίσως είναι αυτό, αλλά δεν τα λέει τόσο ωραία όσο εσείς

Armory
- Δημοσίευση Ν°16
Eγώ θυμάμαι ότι τα διάβασα στο 1ο και στο 3ο αλλά σίγουρα υπάρχουν και στο 2ο,αφού το λέει η Γιάννα
Δε φημίζομαι για την ελεφάντινη μνήμη μου
Είναι στάνταρ Νεντ στο 1ο και το κεφάλαιο του Τζέιμι που ανέφερα στο 3ο καθώς και μια ιστορία που λέει η Meera στον Μπραν πάλι στο 3ο
Αυτά θυμάμαι εγώ
Δεν τα λέει τόσο ωραία όσο εσείς
Στη διάθεσή σου
Χαιρόμαστε να σποιλεριάζουμε-επεξηγούμε.Είναι το εθνικό μας σπορ μαζί με το θάφτινγκ

Είναι στάνταρ Νεντ στο 1ο και το κεφάλαιο του Τζέιμι που ανέφερα στο 3ο καθώς και μια ιστορία που λέει η Meera στον Μπραν πάλι στο 3ο

Αυτά θυμάμαι εγώ

Δεν τα λέει τόσο ωραία όσο εσείς

Στη διάθεσή σου

Armory
- Δημοσίευση Ν°20
Όχι
Αλλά δεν είναι αυτό
Απλά δε μπορώ να φανταστώ πιο αταίριαστο ζευγάρι
Χειρότεροι κι από τον Robert με την Cersei θα 'ταν
Aν εννοείς τους Rhaegar/Lyanna,ναι

Aν εννοείς τους Rhaegar/Lyanna,ναι

Armory
- Δημοσίευση Ν°22
Ναι μωρή ζαβή τον γούσταρε
Θα ταν χαζή άμα δεν τον γούσταρε
Αλλά υπάρχει περίπτωση ένας άντρας σαν τον Μπράντον που είναι η σταρκική έκδοση του Ρόμπερτ να αντέξει με κάποια σαν κι αυτή;Θα του κόλλαγε πάνω σαν την βδέλλα και θα τον έπνιγε τον άνθρωπο
Ο Μπράντον δεν ήταν σαν τον Νεντ και μένα δε μου φαίνεται ότι θα άντεχε κάποια σαν την Κάτλυν κι άμα του άρεσαν κι άλλες θα την κεράτωνε στα σίγουρα.

Αλλά υπάρχει περίπτωση ένας άντρας σαν τον Μπράντον που είναι η σταρκική έκδοση του Ρόμπερτ να αντέξει με κάποια σαν κι αυτή;Θα του κόλλαγε πάνω σαν την βδέλλα και θα τον έπνιγε τον άνθρωπο

Ο Μπράντον δεν ήταν σαν τον Νεντ και μένα δε μου φαίνεται ότι θα άντεχε κάποια σαν την Κάτλυν κι άμα του άρεσαν κι άλλες θα την κεράτωνε στα σίγουρα.
Armory
- Δημοσίευση Ν°24
Αυτό εννοείται ρε
Απλά έχει ένα κατιτίς που τουλάχιστον εμένα μου θυμίζει Ρόμπερτ(στα καλύτερα του)
Δε είπα ότι είναι και ολόιδιοι.Φωτιά να πέσει να με κάψει

Απλά έχει ένα κατιτίς που τουλάχιστον εμένα μου θυμίζει Ρόμπερτ(στα καλύτερα του)

Δε είπα ότι είναι και ολόιδιοι.Φωτιά να πέσει να με κάψει

|
|