- Σπόιλερ:
- το τοπικ ειναι μονο για φωτο με τις φατσες μας ή και για φωτο που βγαλαμε εμεις;;
Το πρώτο ελληνικό φόρουμ για τον κόσμο του A Song of Ice and Fire και την σειρά Game of Thrones του HBO
Jaqen H'ghar έγραψε:Αν και έχω πολλά πρόσωπα, είπα να σας δείξω αυτό που φοράω πιο πολύ. (και καλά να πάθετε)
- Σπόιλερ:
Delena Florent έγραψε:αν κι οι περισσότεροι με γνωρίζουν απ'το φεις...![]()
Σημείωση: η φώτο δεν είναι πρόσφατη, τραβήχτηκε γύρω στο 2011 νομίζω,![]()
- Σπόιλερ:
Delena Florent έγραψε:αν κι οι περισσότεροι με γνωρίζουν απ'το φεις...![]()
Σημείωση: η φώτο δεν είναι πρόσφατη, τραβήχτηκε γύρω στο 2011 νομίζω,![]()
- Σπόιλερ:
Κι εμάς, ενώ εμείς και η περσινή 3η ήμασταν κανονικοί, η περσινή πρώτη φετινή δευτέρα είναι πιο κοντή από τον αδερφό μου που πηγαίνει 5 δημοτικού!Queen in the North έγραψε:ε οχι και Γυμνασιο...
του Γυμνασιου ειναι 1.30 οταν κανουν αναταση στην γυμναστικη...![]()
Σορρι αν το δει καποιος του Γυμνασιου αλλα το λεω γιατι το Γυμνασιο της περιοχης μου ειναι σαν να εχει δεχθει εισβολη απο την Γ Δημοτικου...
Γιάννη εσύ ήσουν στο Pride τις προάλλες?Prince of Dragonstone έγραψε:Λοιπόν φίλες και φίλοι, η στιγμή που περιμένατε, έβγαλα φωτογραφίες!!Πως νιώθετε που θα έχετε τη τιμή να δείτε αυτήν την οπτασία;;
Δείτε λοιπόν
τα παρακάτω οφθαλμόλουτρατις παρακάτω φωτογραφίεςκαι θαυμάστε/αποθεώστε με!![]()
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΟ Νο1:
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΟ Νο2:
Λοιπόν;;
Ποιο Pride καλέ;;Daenerys Targaryen έγραψε:Γιάννη εσύ ήσουν στο Pride τις προάλλες?Prince of Dragonstone έγραψε:Λοιπόν φίλες και φίλοι, η στιγμή που περιμένατε, έβγαλα φωτογραφίες!!Πως νιώθετε που θα έχετε τη τιμή να δείτε αυτήν την οπτασία;;
Δείτε λοιπόν
τα παρακάτω οφθαλμόλουτρατις παρακάτω φωτογραφίεςκαι θαυμάστε/αποθεώστε με!![]()
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΟ Νο1:
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΟ Νο2:
Λοιπόν;;
faith in humanity: restored.Sansa Stark έγραψε:Αααα, μου θυμίσατε ότι υπάρχει αυτό το τόπικ![]()
Μαρίνα, θα πάω τρίτη γυμνασίου και είμαι 1.75, don't lose your faith in humanity
- c'est moi
![]()
Στην 2η μας εβαλες τα καλα σου για βαφτιση;Prince of Dragonstone έγραψε:
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΑ:
Εννοείται! Τι, με τα τρελιάρικα θα πάμε στην βάφτιση;;Queen in the North έγραψε:faith in humanity: restored.Sansa Stark έγραψε:Αααα, μου θυμίσατε ότι υπάρχει αυτό το τόπικ![]()
Μαρίνα, θα πάω τρίτη γυμνασίου και είμαι 1.75, don't lose your faith in humanity
- c'est moi :
![]()
Αγάπη εισαι κούκλα! Πολύ ομορφή και εξαιρετικά γλυκια!
_____Στην 2η μας εβαλες τα καλα σου για βαφτιση;Prince of Dragonstone έγραψε:
- ΟΦΘΑΛΜΌΛΟΥΤΡΑ:
![]()
![]()
Πολύ ωραιος(Μ' αρεσουν βασικα πολυ τα γυαλια σου. Δεν ξερω γιατι)
Και τι σημαίνει το LGBTQIP ακριβώς;;Daenerys Targaryen έγραψε:Φυσικά και ήμουν! Όπως είπα και στο ανάλογο τόπικ πάντα ήμουν στο πλευρο των LGBTQIP ανθρώπων.
|
|