5 απαντήσεις
Westeros VS Essos
Ψηφοφορία
Που θα προτιμούσατε να ζούσατε.
- [ 4 ]
[80%]
- [ 1 ]
[20%]
Σύνολο Ψήφων: 5
Eddard Stark- Το Χέρι του Βασιλιά
- Αριθμός μηνυμάτων : 2419
Ημερομηνία εγγραφής : 04/05/2012
Τόπος : Winterfell
Armory
:Stark
- Δημοσίευση Ν°1
Westeros VS Essos
Rhaegar Targaryen- Ιππότης
- Αριθμός μηνυμάτων : 587
Τόπος : King's Landing
Armory
:Targaryen
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Westeros VS Essos
Στο Εσσος σιγουρα!Ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα τα πραγματα εκει απο οτι στο Γουεστερος νομιζω...εκτος βεβαια και αν εισαι βασιλιας

Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°3
Δεν μπορώ να ψηφίσω ακόμα. Πολύ ενδιαφέρουσα η Καρθ και το Έσσος γενικά αλλά... ένας είναι ο σιδερένιος θρόνος.
Viserion- Ανιχνευτής της Νυχτερινής Φρουράς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2011
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2012
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°4
Εσσος !
Nïx- Φύλακας της Δύσης
- Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Armory
:Lannister
- Δημοσίευση Ν°5
Βασικά, απλά κάτσε σκέψου πως το Γουέστερος είναι και μικρότερο, κατά πολύ, και οι Free Cities είναι τόσο πολυπολιτισμικές
Όχι πως δεν το έχει αυτό το Γουέστερος
Εγώ τα παρομοιάζω κάπως έτσι. Westeros-> USA (που υπάρχει μία σχετική πολυπολιτισμικότητα καθώς αλλάζουν οι ισημερινοί -βόρειοι, νότιοι) ενώ οι Free Cities είναι Ευρώπη και Ανατολή μαζί, αν και περισσότερο έχουμε δει ανατολίτικα στοιχεία στις ελεύθερες πόλεις ως τώρα. Αλλά ωραία, φιλελεύθερα ανατολίτικα στοιχεία. Κάτι ανάμεσα σε μουσουλμανική πίστη και την φιλελευθερία των γυναικών στην αρχαία Κρήτη (δες Καρθ.)

Arianne Martell- Κόκκινη Ιέρεια
- Αριθμός μηνυμάτων : 625
Τόπος : Sunspear
Armory
:Baratheon
- Δημοσίευση Ν°6
Westeros.
Aπό το Essos υπεραγαπώ Braavos και Asshai και θα δινα όλα τα λεφτά μου για να μένω σ' ένα από αυτά τα δύο.
Άλλα το Westeros είναι το Westeros.Από κει κρατάει όλη η αριστοκρατία σαν και του λόγου μου
Τι Greyjoys,τι Lannisters,τι Martells,τι Baratheons,τι Targaryens,τι Starks, τι Tyrells.Πόλεμοι,ίντριγκες,προδοσίες,πολιτικά παιχνίδια για λίγους,δράκοι,ενδογαμίες,κόκκινοι ιερείς που είναι part-time μάγοι.
Πρέπει να είσαι ή τρελός ή ξενέρωτος ή φλωράκι Tully για να θες την ησυχία σου
Westeros σου 'ρχομαι
Aπό το Essos υπεραγαπώ Braavos και Asshai και θα δινα όλα τα λεφτά μου για να μένω σ' ένα από αυτά τα δύο.
Άλλα το Westeros είναι το Westeros.Από κει κρατάει όλη η αριστοκρατία σαν και του λόγου μου

Τι Greyjoys,τι Lannisters,τι Martells,τι Baratheons,τι Targaryens,τι Starks, τι Tyrells.Πόλεμοι,ίντριγκες,προδοσίες,πολιτικά παιχνίδια για λίγους,δράκοι,ενδογαμίες,κόκκινοι ιερείς που είναι part-time μάγοι.
Πρέπει να είσαι ή τρελός ή ξενέρωτος ή φλωράκι Tully για να θες την ησυχία σου

Westeros σου 'ρχομαι

|
|